Container voor bouwafval huren

Wie als particulier gaat bouwen of verbouwen, kan wellicht een container voor bouwafval gebruiken. Ook aannemers en renovatiespecialisten hebben soms een container voor bouwafval nodig bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Hieronder leest u wat er in een bouwafvalcontainer mag en vindt u praktische informatie over het huren van een container voor bouwafval.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw container voor bouwafval

Bouwafvalcontainer: wat mag erin?

In een container voor bouwafval mag u de volgende afvalsoorten storten: steenpuin, betonpuin, faience, cellenbeton, gyproc, ytong, plastics en hout. Asbest, ijzer en elektrische/elektronische apparatuur zijn niet toegelaten in een container voor bouwafval of gemengd bouwafval. Bestaat uw bouwafval enkel uit stenen? Dan kan u beter een container voor steenafval huren.

Container huren voor bouwafval

Als u een kleine container wil huren voor bouwafval, kan u opteren voor een container van 10 m³. We hebben ook containers beschikbaar van 20 m³ en 30 m³. Als u de container voor bouwafval op privéterrein plaatst, hebt u geen vergunning nodig. Wil u de bouwafvalcontainer op de openbare weg plaatsen, dan hebt u wel een vergunning van de stadsdiensten of de politie nodig. Als u over een vergunning beschikt, zorgen we gratis voor de nodige signalisatie. U moet dit dus niet apart huren.

Prijs container bouwafval

De prijs voor een container voor bouwafval verschilt naargelang de volgende factoren: het volume van de container en de afstand van en naar uw locatie. Dit is dus voor iedereen anders. Bert Containers werkt niet met een forfaitbedrag, maar bekijkt deze factoren individueel per klant. Als u de prijs voor een container voor bouwafval wil weten voor uw eigen situatie, kan u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bouwafvalcontainer bestellen

Via het online bestelformulier kan u eenvoudig een bouwafvalcontainer bestellen. Bert Containers levert vanuit Oudenaarde en Ronse, en levert uw bestelde container rechtstreeks op de werf. Als u vragen hebt over het huren van een container voor bouwafval, kan u gerust contact opnemen met onze medewerkers via het contactformulier of rechtstreeks via 055/30 59 59.